Išči

Bivanjsko udobje za male živali

Popolna higiena za hišne ljubljenčke

Podloge iz konopljinih ali kokosovih vlaken za male živali zagotavljajo uravnoteženo bivalno okolje v zaprtih prostorih kot so kletke, terariji, gnezda ali transportni boksi.

  • Nudijo udobno, zdravo in higiensko bivalno okolje
  • Absorbirajo vlago
  • Vežejo in nevtralizirajo vonjave
  • Ne povzročajo alergij
  • So 100% biološko razgradljive
  • So iz obnovljivih virov

Podloga za kletke in gnezda

Podloga za kletke in gnezda

Higienske podloge za male živali so idealna rešitev za postiljanje kletk in gnezd. Hišnim ljubljenčkom nudijo mehko in prijetno podlago in spodbujajo gradnjo gnezda.

Podloge so izdelane z mehanskim prepletanjem kokosovih ali konopljinih vlaken in so odlična alternativa običajnim steljam iz slame ali sena, saj jih v kletke vlagamo v enem kosu. Možno jih je rezati po merah kletk, zaradi česar nudijo enostavno, udobno in estetsko rešitev za postiljanje.

Podloge iz naravnih vlaken so popolnoma biorazgradljive, zato jih lahko po uporabi zavržete med biološke odpadke ali jo kompostirate.

Podloga za terarij

Podloga za terarij

Popolnoma naravne plošče iz kokosovih vlaken se uporabljajo kot podloge za tla ali dekorativna ozadja v terarijih. Kot ozadje na steni zagotavljajo plezalno površino in so odličen substrat za terarijsko rastlinje.

Podloge za terarije so brez kemikalij, pesticidov in gnojil. Ne povzročajo alergij, uravnavajo vlažnost in preprečujejo razvoj alg in glivic. Podloge so enostavne za rezanje, zaradi česar jih lahko prilagodimo velikosti tal oziroma sten terarija.

So popolnoma biorazgradljive, saj so izdelane iz naravnih vlaken. Po uporabi jih lahko zavržemo med biološke odpadke ali kompostiramo.