Išči

Novice

Predstavili smo se na sejmu ISPA expo 2022

15. 02. 2022Novice, Dogodki
Predstavili smo se na sejmu ISPA expo 2022

Med 8. in 10. marcem 2022 smo se ponosno udeležili sejma ISPA EXPO 2022, ki je potekal v sončnem Orlandu, Floridi. Naša ekipa je zasedla razstavni prostor številka 2324, kjer smo imeli priložnost predstaviti naše kakovostne vložne materiale.

Sejem ISPA EXPO je mednarodni dogodek, ki združuje vodilne strokovnjake in podjetja iz industrije spanja in materialov za spanje. Dogodek je bil izjemno pomemben za izmenjavo znanja, povezovanje s poslovnimi partnerji in predstavitev najnovejših inovacij ter trendov v panogi.

Naša prisotnost na tem sejmu je bila priložnost za predstavitev naših visokokakovostnih vložnih materialov, ki igrajo ključno vlogo pri ustvarjanju udobnih in vzdržljivih ležišč ter vzmetnic. Obiskovalci naše stojnice so imeli priložnost iz prve roke spoznati našo široko paleto materialov, ki vključujejo vrhunske materiale, ki zagotavljajo optimalno udobje in podporo za dober spanec.

Naša ekipa je bila vesela priložnosti za srečanje z obstoječimi strankami ter navezovanje novih poslovnih stikov. Skupaj smo razpravljali o najnovejših trendih in prihodnjih izzivih v panogi ter iskali rešitve, ki bodo izboljšale kakovost izdelkov naših strank.

Sejem ISPA EXPO 2022 je bil izjemna izkušnja, in ponosni smo, da smo imeli priložnost sodelovati na tem pomembnem dogodku. Zahvaljujemo se vsem, ki ste obiskali našo stojnico in nas podprli. Veselimo se prihodnje sezone.

ekipa KO-SI

 
Search

Podobni članki