Išči

Novice

Tudi letos smo se predstavili na Interzumu

15. 05. 2023Novice, Dogodki
Tudi letos smo se predstavili na Interzumu

Podjetje KO-SI je že vrsto let aktivno prisotno na mednarodnih trgih, in v maju 2023 smo imeli ponovno čast sodelovati na mednarodnem sejmu pohištvenega repromateriala - Interzum, ki se je odvijal v nemškem mestu Köln med 9. in 12. majem.

Interzum je eden izmed najpomembnejših sejmov na področju pohištvenega repromateriala, kjer se vsako leto srečujejo vodilni akterji iz industrije pohištva in notranje opreme. Gre za dogodek, ki je namenjen predstavitvi najnovejših trendov, inovacij ter tehnoloških dosežkov v tej industriji. Štirje dnevi intenzivnega sejemskega dogajanja so bili polni priložnosti za mreženje, izmenjavo znanja in predstavitev izdelkov.

Na našem razstavnem prostoru smo s ponosom predstavljali naravne komponente, ki imajo ključno vlogo kot vložni material v pohištveni industriji. Rastlinska vlakna in živalska dlaka, ki smo jih predstavili, so odlična naravna polnila za posteljne vložke in oblazinjeno pohištvo. Ti naravni materiali ne samo, da so prijetni na otip, ampak tudi dihajo ter nimajo negativnega vpliva na okolje. Poleg tega so naši vložni materiali ponosni nosilci certifikata OEKO-TEX 100, kar pomeni, da so okolju prijazni in varni za uporabo. Prav tako se lahko uporabijo v ležiščih z jedrom iz lateksa, pene ali vzmetmi, kar ponuja izjemno prilagodljivost za različne potrebe strank.

Naša prisotnost na sejmu Interzum ni bila le priložnost za predstavitev izdelkov, temveč tudi za ozaveščanje širše javnosti o pomembnosti in namembnosti naravnih materialov znotraj pohištvene industrije. S tem smo prispevali k spodbujanju trajnostnih praks v panogi in izboljšanju zdravja ter splošnega počutja ljudi, ki uživajo v pohištvu, ki vsebuje naravne materiale.

Poleg tega smo okrepili odnose z že obstoječimi poslovnimi partnerji in navezali nove koristne stike. Interzum je bil odlična priložnost za izmenjavo izkušenj, raziskovanje novih poslovnih priložnosti in krepitev našega položaja v globalni pohištveni industriji.

Skupaj z našimi partnerji smo prispevali k uspehu sejma Interzum 2023 in smo zelo ponosni, da smo bili del tega dogodka. V prihodnosti se nameravamo še naprej aktivno predstavljati na mednarodnih trgih ter prispevati k trajnostni in inovativni prihodnosti pohištvene industrije.

ekipa KO-SI

Search

Podobni članki